WEBSHOP NIEUWS GALLERY                                                            AUTO'S LINKS CONTACT

WEBSHOP
 
WIE WIJ ZIJN
 
NIEUWS

U kunt in de webshop onze artikelen bekijken en gelijk online bestellen.

Klik op deze link om naar de webshop te gaan.
Adams Classic Cars levert auto-onderdelen voor uw Amerikaanse Klassiekers. Wij hebben een grote voorraad onderdelen voor Ford Model A en Ford Mustang en de overige modellen van Ford vanaf 1909 tot en met heden. Voor overige Amerikaanse klassiekers kunnen wij doorgaans ook de onderdelen leveren. Wij leveren met name nieuwe, maar ook tweedehands originele onderdelen indien beschikbaar.

Wij zijn dealer van o.a.: Dynacorn International Inc, Daniel Carpenter Mustang Reproductions, Drake Automotive, California Pony Cars, TMI Products (bekledingsets), AMK Products (Montagemateriaal) en Retrosound USA (Radio's).

Ook kunt u bij ons terecht voor algemene restauratieonderdelen waaronder universele rubbers, spiegels, ruitenwissers, elektrisch draad, bevestigingsmateriaal en lampen.

Als Bardahl- en Adam's Premium Polishes Dealer hebben wij natuurlijk ook de producten voor het onderhoud van uw klassieker.

Het rondrijden in uw klassieker wordt vervolgens een feest met onze Retro Autoradio's. Een moderne sound met een klassiek uiterlijk.

Voor meer achtergrond informatie over onze werkwijze en producten klik op deze link.


2018-09-22
Openingstijden / Opening Hours


2016-06-01
Proefstukjes / Samples


2015-10-19
Aluminium Radiators van Champion


2014-06-10
Wijziging openingstijden afhaalbalie